Termenii si Conditiile

Definiții ale termenilor

Termenii „ProMunca.ro”, „Site-uri”, „Site”, „SEOmaxim, „SEOmaxim SRL, „noi”, „compania” reprezintă compania SEOmaxim SRL și serviciile sale oferite prin rețeaua de site-uri SEOmaxim.
SEOmaxim SRL are sediul în Bucuresti, Str. Matei Basarab 106, Bloc 73, Etaj 4, Sector 3, Cod postal: 030679 si este inregistrat la Registrul Comertului nr. J40/3592/2010, cod fiscal 26747477.
Prin „Utilizator” înțelegem toate persoanele fizice sau juridice care accesează site-urile SEOmaxim, indiferent de motiv.
Termenii „Reguli”, „Acord”, „Contract”, „Termeni și condiții” sunt utilizați pentru a desemna acest contract.

Acord de acceptare a utilizatorilor

Acest acord se aplică tuturor site-urilor, serviciilor și conținutului SEOmaxim. Prin crearea unui cont pe orice site-uri SEOmaxim, sistemul va genera un profil accesibil pe toate site-urile, dar va fi posibil să îl dezactivați, utilizând opțiunile corespunzătoare de pe fiecare site.
SEOmaxim vă oferă serviciile sale, sub rezerva următorilor Termeni și condiții, care pot fi actualizate de noi din când în când, fără a vă notifica. În plus, atunci când utilizați anumite servicii deținute sau operate de SEOmaxim, dvs. și SEOmaxim veți fi supuși oricăror linii directoare sau reguli aplicabile acestor servicii care pot fi postate din când în când. Toate aceste orientări sau reguli sunt încorporate prin prezenta prin referință în Termeni și condiții. Dacă nu acceptați termenii și condițiile, nu utilizați site-urile SEOmaxim. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu „Termenii și condițiile” acestuia. SEOmaxim SRL, denumită în continuare „Companie”, poate revizui acest document în orice moment, actualizând această pagină. Vă recomandăm să vizitați periodic această pagină și să citiți „Termenii și condițiile”, la care sunteți legat în mod legal. Utilizarea SEOmaxim reprezintă consimțământul dvs. pentru toate modificările aduse în prezentul acord.

Descrierea serviciilor

Site-urile SEOmaxim oferă utilizatorilor acces la o bogată colecție de resurse, inclusiv diverse instrumente de comunicații, forumuri, servicii de cumpărături, servicii de căutare, conținut personalizat și programare de marcă prin rețeaua sa de proprietăți. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că Serviciul poate include reclame și că aceste reclame sunt necesare pentru ca site-urile SEOmaxim să furnizeze Serviciul.
De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că Serviciul poate include anumite comunicări de la SEOmaxim, cum ar fi anunțuri de servicii, mesaje administrative și SEOmaxim Newsletter, și că aceste comunicări sunt considerate parte a calității de membru SEOmaxim și nu veți putea opta să nu le primiți. Înțelegeți și sunteți de acord că Serviciul este furnizat „așa cum este” și că SEOmaxim SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru actualitatea, ștergerea, livrarea greșită sau eșecul de a stoca comunicările utilizatorului sau setările de personalizare.

Accesul la unele dintre serviciile SEOmaxim poate fi bazat pe taxă. Plata abonamentului se va face pe baza unei proforme / facturi, în moneda română Lei, conversia în euro efectuându-se la data emiterii facturii. Accesul la unele servicii este condiționat și va fi permis după confirmarea plății și efectuarea transferului în contul SEOmaxim. Dacă nu mai doriți să utilizați serviciul, înțelegeți și sunteți de acord că plățile deja efectuate nu vor fi rambursate.

Angajator = orice persoană care are relații de afaceri cu SEOmaxim, în calitate de Angajator, și ale cărei locuri de muncă vacante sunt promovate pe www.ProMunca.ro, pe baza unui cont de utilizator înregistrat pe platforma noastră.

Candidat = persoană fizică cu capacitate de muncă, în căutarea unui loc de muncă, al cărui CV poate fi recomandat angajatorului de către un agent sau un alt terț, în vederea angajării.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul ProMunca.ro va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SEOmaxim SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor SEOmaxim.

Important!
Echipa de suport va lua masura blocarii definitive, a accesului la site-ul ProMunca.ro, utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare, pentru toate conturile detinute de acestia:
1. furt de identitate / profil fals - banare definitiva imediata
2. spam si limbaj inadecvat - banare definitiva dupa primul avertisment)
Va multumim pentru intelegere!

Responsabilitatile utilizatorului
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

SEOmaxim SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

SEOmaxim SRL actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, SEOmaxim nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Informatii pentru utilizatori
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SEOmaxim SRL poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SEOmaxim SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

SEOmaxim SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. SEOmaxim SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Pe serverele, site-urile care apartin sau care sunt inchiriate de catre SEOmaxim SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-urile SEOMAXIM
SEOmaxim SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-urilor sale.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SEOmaxim SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor SEOmaxim.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-urile SEOmaxim pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SEOmaxim SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma SEOmaxim SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SEOmaxim SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile SEOmaxim SRL
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, ProMunca.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor ProMunca.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, SEOmaxim SRL (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

SEOmaxim SRL nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. SEOmaxim SRL nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SEOmaxim SRL in privinta utilizarii site-ului ProMunca.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SEOmaxim SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului ProMunca.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SEOmaxim SRL sau site-ului (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SEOmaxim SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SEOmaxim SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Politica de Retur

Accesul la unele Servicii furnizate Utilizatorilor Recrutori poate să fie permis doar după plata unui abonament. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plați, vor fi realizate pe baza de factura proforma sau, la solicitarea dvs., pe baza de factura fiscala în contul indicat de SEomaxim la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Accesul la unele dintre Servicii nu vă fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul ProMunca.

În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul ca plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.