Test de personalitate: Află dacă ești un gânditor înrăit care se pierde în propriile gânduri!

Image
© Promunca

Testul de personalitate explorează complexitatea psihicului nostru, încercând să ne dezvăluie trăsăturile caracteristice. Unele dintre ele dezvăluie o înclinație spre gândire excesivă.

Aceste evaluări psihologice, deși variate, au în comun scopul de a ne înțelege mai bine și de a ne identifica tendințele comportamentale.

© Promunca

Ai observat primul cap? Află ce dezvăluie asta!

Dacă în timpul testului nostru, privirea ta a aterizat prima dată pe un cap, asta ar putea însemna că ești o persoană care favorizează reflecția și analiza. Este posibil să aveți tendința de a supraanaliza situațiile, cântărind fiecare decizie cu atenție înainte de a lua măsuri.

Gândirea ta critică este ascuțită și nu lași ușor loc impulsivității. Totuși, acest obicei de a gândi mereu poate duce uneori la indecizie sau la o anumită formă de paralizie a analizei.

Dacă te recunoști în această descriere, a fi conștient de această tendință este primul pas în găsirea unui echilibru între reflecție și acțiune.

Prima ta alegere este copacul? Iată ce sugerează selecția ta despre tine.

Când copacul vă atrage imediat atenția în testul nostru, poate indica faptul că sunteți o persoană care este întărită și pragmatică. Ai picioarele bine plantate pe pământ și ai capacitatea de a aprecia structura și stabilitatea în viața ta.

Totuși, această înclinație pentru beton se poate transforma uneori într-o ruminare excesivă asupra detaliilor practice, împiedicând o viziune mai largă a posibilităților.

S-ar putea să beneficiezi de renunțarea la anumite aspecte pentru a permite creativității și intuiției tale să înflorească mai mult. Recunoașterea acestei tendințe de a gândi excesiv poate fi un avantaj în echilibrarea gândurilor tale cu o abordare mai spontană.

Știați ?

Născută la 1 martie 1903 în Saint-Jean-de-Luz și decedată la 21 februarie 1979, Maryse Choisy a fost o scriitoare, jurnalistă și psihanalistă franceză. Figură eclectică a primei jumătăți a secolului al XX-lea, ea și-a marcat epoca prin angajamentul față de diverse domenii intelectuale și sociale.

CITEȘTE  Test de personalitate: Aveți un nivel ridicat de inteligență emoțională?

Un punct culminant al carierei sale a fost întemeierea mișcării Psyche în 1945, care urmărea să reconcilieze psihanaliza și spiritualitatea. Această mișcare reflectă interesul special al lui Maryse Choisy pentru abordările interdisciplinare și dorința ei de a integra psihanaliza cu alte forme de gândire și practică spirituală.

Choisy este cunoscut și pentru pozițiile sale nonconformiste. În anii 1930, ea a publicat în special o lucrare provocatoare intitulată A Month Among Men, în care descrie o experiență de o lună petrecută într-o mănăstire masculină, deghizat în bărbat.

Acest experiment îndrăzneț demonstrează dorința lui de a explora teritorii necunoscute atât din punct de vedere social, cât și psihologic, precum și sub semnul întrebării cu privire la normele de gen ale timpului său.

Și acum, s-a terminat! Vă mulțumim că ați jucat jocul și că ați explorat răsturnările și răsturnările gândirii voastre. Sperăm că v-ați distrat la fel de mult răspunzând la întrebări precum un pisoi care se joacă cu un ghem de lână.

Împărtășește acest mic moment distractiv cu prietenii tăi și nu uita să ne cunoști mâine pe site-ul nostru pentru un nou test care îți va gâdila curiozitatea! Ține minte, aceste întrebări sunt acolo pentru a zâmbi și a te descoperi, fără pretenții științifice. Pe curând !

De asemenea, ați putea fi interesat de

  • Recepție
  • Știri
  • Test de personalitate: Află dacă ești un gânditor înrăit care se pierde în propriile gânduri!