Test de personalitate: Află dacă ești un vizionar eteric sau un realist cu picioarele pe pământ!

Image
© Promunca

Testele de personalitate sunt un instrument fascinant pentru a ne înțelege mai bine și pentru a explora aspecte ale caracterului nostru.

Unul dintre ele este acest test, care face lumină asupra modului în care interacționăm cu lumea din jurul nostru.

© Promunca

Când inima îți dezvăluie esența: ești un visător?

Dacă în imaginea prezentată ai deslușit o inimă în primul rând, înclini spre personalitatea visătorului.

Ești o persoană a cărei viață este adesea nuanțată de idealism și emoții profunde. Lumea voastră interioară este bogată și vibrantă, populată cu dorințe și aspirații care depășesc adesea realitatea tangibilă.

Ai o capacitate remarcabilă de a simți intens și de a-ți exprima dragostea și compasiunea pentru ceilalți. S-ar putea să fii ghidat mai mult de sentimentele tale decât de logica rece, ceea ce te face un individ empatic și intuitiv.

Cu toate acestea, este crucial să găsiți echilibrul pentru a nu vă pierde în răsturnările imaginației.

Ochiul atotvăzător: o privire realistă asupra vieții

Cei care au văzut prima dată un ochi sunt adesea oameni bazați pe realitate. Percepția ta despre lume este clară și clară, bazată pe ceea ce este observabil și măsurabil.

Preferi bazele solide decât castelele din Spania, iar abordarea ta pragmatică îți servește bine în deciziile zilnice.

Ai încredere mai degrabă în evident decât în ​​ipotetic, ceea ce te poate face un critic sau analist excelent.

Visul își are locul, dar nu îți domină existența; știi când să fii cu picioarele pe pământ. Puterea ta constă în capacitatea ta de a înfrunta realitatea frontal, păstrând în același timp un ochi deschis către oportunități concrete.

CITEȘTE  Test de personalitate: Află dacă o simplă imagine poate dezvălui căutarea ta de perfecțiune!

Știați ?

Françoise Dolto (1908–1988) a fost un psihiatru și psihanalist francez, faimoasă pentru munca sa despre psihoza copilăriei și creșterea copiilor. Ea a marcat secolul XX cu scrierile sale și pozițiile sale în favoarea unei mai bune înțelegeri a psihicului copilului.

Născută la Paris într-o familie burgheză, Françoise Dolto a început să studieze medicina înainte de a se ocupa de psihiatrie. L-a cunoscut pe Jacques Lacan și a fost influențată de opera lui Sigmund Freud, ceea ce a determinat-o să se specializeze în psihanaliza copiilor.

Un eveniment notabil legat de munca sa a fost crearea Maison Verte în 1979. Maison Verte este un loc de primire pentru copiii mici însoțiți de un adult (părinte, bunic, bona), unde se pot juca și interacționa cu alți copii și adultii intr-un spatiu destinat sa le incurajeze dezvoltarea si autonomia.

Această structură inovatoare se bazează pe ideea că copiii mici au nevoie de un spațiu de tranziție între casă și școală, unde să poată fi ascultați și sprijiniți în dezvoltarea lor.

Crearea Maison Verte a fost un răspuns concret la nevoile familiilor urbane și a inspirat multe alte locuri similare din Franța și din străinătate.

Vă mulțumim că ați navigat pe site-ul nostru. Haide, împărtășește această mică escapadă distractivă cu prietenii tăi și continuă să explorezi limitele imaginației tale! Și amintiți-vă, aceasta este pentru distracție, fără pretenții științifice.

De asemenea, ați putea fi interesat de

  • Recepție
  • Știri
  • Test de personalitate: Află dacă ești un vizionar eteric sau un realist cu picioarele pe pământ!