Test de personalitate: Află dacă percepția ta ascunde o înclinație spre judecăți pripite!

Image
© Promunca

Testele de personalitate sunt fascinante pentru capacitatea lor de a dezvălui aspecte ascunse ale caracterului nostru. Unele dintre ele evaluează tendința noastră de a judeca rapid.

Ceea ce percepem în imagini sau situații poate indica dacă suntem înclinați să judecăm pripit.

© Promunca

Revelează-te prin felină: pisica ca o oglindă a judecății tale

Dacă în puzzle-ul vizual privirea ta a aterizat pentru prima dată pe imaginea unei pisici, aceasta poate dezvălui o natură destul de atentă și atentă.

Oamenii care percep mai întâi felina tind să fie indivizi care își măsoară cuvintele și evită să tragă concluzii fără a avea toate detaliile.

Capacitatea ta de a nu emite judecăți pripite este o trăsătură distinctivă, indicând o personalitate care favorizează analiza și înțelegerea înainte de a-ți forma o opinie. S-ar putea să fii văzut ca o persoană prudentă și inteligentă, adesea căutată pentru sfaturile tale echilibrate și abordarea corectă a situațiilor.

Câinele la prima vedere: ești impulsiv în judecățile tale?

Cei ai căror ochi surprind imediat imaginea unui câine în testul nostru ar putea avea o înclinație să fie mai spontani și poate mai rapid să-și exprime părerile. Detectarea rapida a caninului sugereaza o personalitate vie, dinamica, dar si susceptibila de a se ghida dupa primele impresii.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că ești întotdeauna rapid să judeci, dar ar putea exista o tendință de a-ți forma opinii fără a avea toate faptele necesare.

Dacă da, s-ar putea să beneficiezi învățând să temperezi această spontaneitate cu puțin mai multă reticență în a judeca, permițând un echilibru între entuziasm și reflecție.

Știați ?

Jean Gillibert (1925-2018) a fost un psihiatru și poet francez, recunoscut pentru contribuțiile sale semnificative atât în ​​domeniul psihiatriei, cât și al literelor.

CITEȘTE  Test de personalitate: Aveți un nivel ridicat de inteligență emoțională?

Născut pe 5 aprilie 1925 la Paris și decedat pe 15 ianuarie 2018 în același oraș, a condus o carieră medicală dedicată înțelegerii tulburărilor psihologice în timp ce își urmărea dragostea pentru scris și poezie.

Un punct culminant al carierei sale duale este că a condus timp de câțiva ani spitalul de psihiatrie Maison-Blanche din Neuilly-sur-Marne.

Acest stabiliment este cunoscut pentru că este unul dintre primele spitale în care s-au aplicat metode de psihoterapie instituțională, care au ca scop implicarea întregii comunități spitalicești în procesul terapeutic al pacientului.

În paralel cu cariera sa medicală, Jean Gillibert a publicat și mai multe colecții de poezie și a tradus lucrări ale poetului grec Yannis Ritsos. Opera sa poetică este marcată de mare sensibilitate și reflecție profundă asupra condiției umane, influențată adesea de experiența sa în psihiatrie.

Vă mulțumim că ați jucat acest joc și că ați explorat tendința de a judeca rapid sau nu! Sper că v-ați distrat la fel de mult descoperind micile dezvăluiri ale acestui test pe cât ne-am făcut noi pregătindu-le pentru voi.

Nu uita, mâine, o nouă aventură introspectivă te așteaptă pe site-ul nostru. Haide, împărtășește cu prietenii tăi și vezi cine este cel mai deschis la minte!

Amintiți-vă, totul este despre distracție; micile noastre teste sunt acolo pentru a distra, fără pretenții științifice. Ne vedem mâine pentru mai multe descoperiri!

De asemenea, ați putea fi interesat de

  • Recepție
  • Știri
  • Test de personalitate: Află dacă percepția ta ascunde o înclinație spre judecăți pripite!